• Alles voor een complete wooninrichting

Ons assortiment ...

2014-09-winkel560x375
  • Alles voor een complete wooninrichting

Deze website geeft slechts een beperkt overzicht van ons totale leveringsprogramma.

De keuze in verlichtingsarmaturen is bijna onbeperkt. Van klassiek brons tot en met ultra moderne LED verlichting. Complete verlichting voor uw woning of uw kantoor, wij bieden u het allemaal. Heeft u liever dat wij de verlichting voor u aansluiten en ophangen? Vanzelfsprekend bieden wij u graag deze service.

Ook ons assortiment lampenkappen is onbegrensd. En wat we niet hebben, dat kunnen we maken.

Vloerbedekking of het nu karpetten zijn, kamerbreed tapijt, laminaat, vinyl, marmoleum of pvc is, wij meten voor u in en leggen uw vloerbedekking van uw keuze. Of wilt u misschien gras op uw terras? Geen probleem! Wij beschikken over een ruime keuze aan kunstgras.

Het leveren en plaatsen van gordijnen, vitrages, vouw-en rolgordijnen - blinderend of in between - binnen zonweringen, kortom te veel om op te noemen, verzorgen wij graag voor uw woning of bedrijfspand.

Meubelen van klassiek tot modern, behoren eveneens tot onze mogelijkheden. Zo ook kunt u bij ons terecht voor bijpassende, decoratieve accessoires.

Bezoek voor nadere informatie ook eens de websites van onze leveranciers. Heeft u nog vragen, u kunt altijd voor advies of een offerte bij ons terecht.

De wensen van de klant staan bij ons altijd centraal!

 

Neem contact op